MIRROR, MIRROR ON THE WALL…

Принадлежа на себе си.

Преди да принадлежа на другиго.

Nayyirah Waheed

Да бъда моден блогър за последните 7 месеца е по-голямо предизвикателство от колкото някога съм очаквала. Да споделям с теб е изключително ново за мен и не бих искала да оставям грешни впечатления. Със сигурност не претендирам да бъда модел, нито пък инфлуънсър. Наистина ли мислиш че да застана пред камерата е лесно? Не, за мен никак не е било. Но нека ти кажа нещо, аз съм също толкова уязвима и несигурна колкото си и ти! Сега погледни в огледалото! Харесваш ли това, което виждаш? По-добре обожавай това момиче, защото именно то, стоящото пред теб ще е единственият човек, с когото ще прекараш целия си живот. Тя ще е тази, която слуша мислите ти, вижда сълзите ти и най-вече ще бъде винаги до теб, независимо от всичко.

Имаш ли чувството че дигитализацията и социалните мрежи ни поставят в кутия? Оглеждаш се и виждаш перфектност навсякъде. Кльощава мацка с дълга изкуствена коса, облечена в марка, караща последен модел Mercedes, отиваща към Мишелин ресторант, където букет от 1001 рози я очаква. Звучи точно като момичето на което подражаваш и следваш в Инстаграм, нали? Но това е имиджа който ти виждаш, този който аз виждам и този, който ние всички се очаква да възприемаме. Как стоят нещата зад кулисите обаче?

В края на деня най-важно е да бъдеш верен на своите собствени ценности.

Имаш хиляди модели за подражание и всички те изглеждат перфектно. Инфлуънсърите са навсякъде. Искаш да изглеждаш като тях и започваш да се сравняваш. С какво е по-добра от мен? Защо не мога да бъда на нейното място? Защо не получавам 1001 рози? (Което всъщност ми напомня, че наскоро беше Свети Валентин и аз не получих атрактивно аранжиран букет, подходящ за споделяне в Инстаграм, но това ме накара да се почувствам не по-малко обичана.) Да, на материалните неща можеш да сложиш етикет, но любовта няма как да бъде измерена. Качеството, пред количеството, както обичам да казвам.

Бъди внимателна кого допускаш да бъде част от живота ти.

Навярно се питаш защо този пост е на подобна тема, особено през месеца на любовта. Всъщност, няколко скорошни ситуации, в които не бях директно въвлечена, ме накараха да се замисля над темата за връзките – тяхното значение и как те ни влияят. Според обичайните разбирания, ти си във връзка с човека, когото обичаш. Допускаш този човек да бъде част от твоя живот – радост и тъга, добро и зло, върхове и падения.

Как би могъл да му позволиш той да те унищожи?

И това което имам предвид е емоционалното унищожение. Никой не е повече от теб самата и той няма право да дисхармонизира твоите мечти, твоя живот. Всички сме равни и това че някой е в по-благоприятната позиция в дадения момент, не му дава право да оказва негативно влияние върху твоя живот или да те прави несигурна в собствените ти възмоцности. Обичай себе си достатъчно, за да знаеш кога да си тръгнеш. Бъди свой собствен приоритет и не допускай никого да заеме мястото си като на такъв.

Някога помисляла ли си си да бъдеш независима жена? Е, да и аз така. Това е и моята причина да се стремя към вътрешна увереност, която е тясно свързана и с начина по който изглеждам. И разбира се ще започна с аутфита си – от глава до пети съм облечена с забележителния бранд Крем от Рози. Cage-shaped образната чантата, в която  ще намерите задължителното червено червило и любимия ми дълготраен парфюм е перфектният завършващ детайл на моята визия. В основата на която е вталеният гащеризон, който не само подчертава извивките на тялото ми, но в съчетание с коланът с ресни, без колебание ще привлече всеки един поглед. Досещате ли се за нещо по-привлекателно от елегантен тоалет на намаление? Със сигурност това е зашеметяващия гащеризон от Крем от Рози, който само сега бихте могли да закупите с 50% отстъпка. Как ти звучи? Ами тогава побързай!

В момента съм повече от развълнувана от дългоочакваната ми ваканция, която е само след няколко дни. Първите месеци от новата година прекарах в усърдна работа и сега определено ще се насладя на кратка почивка. Не си и помисляйте че бих могла да ви забравя, защото скоро ще се завърна с още по-страхотни проекти.

Не ме забравяйте и вие и останете на линия!

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Outfit: Rose Cream | Photographer: Zlatina Georgieva

Kisses,

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Leave a Reply

Close Menu